Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάνοντας και ολοκληρώνοντας μία αγορά σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

KΑΡΤΕΣ: Με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις prepaid κάρτες VISA και MASTERCARD (ανεξαρτήτως εκδότριας τράπεζας).

Aσφάλεια: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

Paypal: Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές μέσω Paypal.

TΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Οι αποστολές μας γίνονται με την Ontime.

Έξοδα Αποστολής Για Ελλάδα, 10 ευρώ. Για αγορές άνω των 75 ευρώ, η αποστολή δωρεάν. Για Ευρώπη, 15 ευρώ. Περιλαμβάνονται οι χώρες: Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία. Αν η χώρα αποστολής δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Για τον υπόλοιπο κόσμο, 20 ευρώ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χρόνος παράδοσης Η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα ως και 3 εργάσιμων ημερών εντός Ελλάδας. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Για αποστολές προς Ευρώπη, ως 7 εργάσιμες. Για αποστολές προς λοιπές χώρες, ως 10 εργάσιμες. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από το αποδεικτικό της ημερομηνίας παράδοσης από την εταιρεία courier. Η επιστροφή πραγματοποιείται με έξοδα και ευθύνη του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής). Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο